UNOS PROJEKATA U BAZU

Za unos novog projekta ili izmijenu informacija za već upisane projekte, potrebno je logirati se na stranice uporabom login-a (korisnik) i password-a (lozinka) koji vrijede za CARNet, tj. tzv. AAI@EduHr podatke (ta se polja s korisničkim imenom i lozinkom nalaze na vrhu stranice).  Svako dodavanje ili izmjena podataka za projekte može se provesti tek nakon logiranja i nužno je da voditelji međunarodnih projekata znaju svoje korisničko ime i lozinku za AAI@EduHr.


AAI@EduHr elektronički identititet posjeduje svaki znanstveni novak, znanstvenik, nastavnik ili student, kao i svaki djelatnik ustanova u sustavu MZOŠ, pri ustanovi unutar koje djeluje. 
Korisnička oznaka (polje korisnik) kojom se identificira korisnik obično je oblika: login@ime_domene.hr, kao npr. ihorvat@unizg.hr. Identitet se potvrđuje upisivanjem lozinke (polje lozinka). 
Više o autentikaciji i autorizaciji u sustavu znanosti i visokog obrazovanja može se saznati na: http://www.aaiedu.hr/
Ukoliko imate problema kod prijave na sustav molimo provjerite status AAI@EduHr komponente na Vašoj ustanovi (http://www.aaiedu.hr/status_li.php) te kontaktirajte nadležnu osobu. U slučaju da informacije ne možete dobiti na svojoj ustanovi obratite se AAI@EduHr timu u SRCU na adresu team@aaiedu.hr.

 

Nakon što se projekt upiše u bazu, projekt nije odmah vidljiv u bazi već ga treba odobriti administrator baze da bi se prikazao u bazi.

 

Za sva pitanja javite se administratoru baze Hrvoju Matakoviću (hrvoje.matakovic@unizg.hr). 

 

Molimo Vas da u ovu bazu upisuje isključivo međunarodne istraživačke projekte a da TEMPUS projekte i međunarodne stručne i nastavne projekte upisujete u bazu Ureda za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu - http://www.unizg.hr/medjunarodna/. Tehnička dorade te baze je u tijeku a trenutno u nju možete unositi samo TEMPUS projekte. Baza će uskoro biti nadograđena tako da će biti moguć unos također i stručnih i nastavnih projekata.  

 

 

 


 


Design by: M. Mačinković

(C)opyright by Sveučilište u Zagrebu,